Vliegtuig naar Johannesburg is geboekt en huurwagen gereserveerd, nu nog geduldig wachten tot aan ons vertrek.
Hieronder vinden jullie de lijst van onze verblijven tijdens onze safarireis:

www.sunrock.co.za
Hier verblijven wij één nacht in de buurt van het vliegveld.

www.ivorytreegamelodge.info
Verblijf van vier nachten in Pilanisberg natuurreservaat.

www.bushhouse.co.za/
Verblijf van drie nachten in het Madikwe natuurreservaat.

www.bushwa.co.za
Verblijf van vier nachten in privaat reservaat Waterberg.

www.bushveldterrace.co.za
Verblijf van drie nachten aan het Krugerpark, Phalaborwa.

www.rissington.co.za
Verblijf van vier nachten, panoramaroute, Hazyview en eventueel het zuidelijk gedeelte
van het Krugerpark.
Dit jaar staat Finland nog eens op het programma.
Deze maal ga ik samen met mijn dochter, UMKE, naar Finland om er de beren te spotten.
Zij kijkt ernaar uit om deze ook eens te kunnen aanschouwen in het wild.
Ik kijk er ook naar uit om samen met haar eens op stap te gaan en samen foto's te nemen.
Binnenkort het reisverslag van deze reis samen met Luc en Boudewijn.
Komt echt nog hoor!!!
Wegens de afschuwelijke gebeurtenis op de luchthaven van Zaventem zijn wij (mijn broer Luc en ik) genoodzaakt om onze reis aan te vangen vanaf een andere luchthaven daar Zaventem voor een onbepaalde periode gesloten blijft. Na contact te hebben genomen met Finnair en een nieuwe vlucht te hebben geregeld vanaf Schiphol zijn wij toch blij dat wij alsnog kunnen vertrekken. - Lees meer..
September 2015, deze maal is onze bestemming centraal Spanje. Wij vertrekken op 6 september vanuit Zaventem richting Madrid om deze stad voor een paar dagen te bezoeken en nadien verder te reizen naar de Sierra de Gredos en Extramadura.
In Madrid aangekomen genieten wij van de tapa’s, cruzcampo’s en Spaanse wijnen en natuurlijk van de heerlijke zon. Madrid is een mooie maar zeer drukke stad dus goed voor een paar dagen. Wij verlaten de stad op 09 september en gaan naar ons volgend verblijf: Hostal Almanzor in Navarredonda de Gredos en hier verblijven wij tot 14 september. De eigenaar van het hotel blijk ook een gepassioneerd natuurfotograaf te zijn en heeft aan de achterzijde van zijn hotel een fotohut gemaakt vanwaar uit men verschillende vogels en zelfs een vos kan waarnemen. Het hotel op zich is een beetje aan renovatie toe maar het eten is er verschrikkelijk lekker en daarom zeker een aanrader. De vrouw des huizes maakt enorm lekkere Spaanse gerechten klaar om vingers en duimen af te likken. - Lees meer..
Maandag 26 mei

Vandaag is het zover; wij vertrekken naar Bulgarije om er te gaan fotograferen.
Bij onze aankomst in Sofia, na een vlucht van 02u20min, halen wij de sleutels op van onze huurwagen; een Kia Sorento. Buiten is het 28 graden drukkend warm en licht bewolkt. Wij rijden richting Pleven waar wij enkele inkopen doen en onze telelenzen monteren op onze camerabody’s want vanaf hier kan het interessant worden, en ik bedoel hier niet de meisjes die langsheen de weg staan. - Lees meer..
Woensdag 26 juni

Voor de tweede maal ga ik richting Finland maar deze maal niet alleen; mijn echtgenote vergezelt mij en samen vliegen wij via Helsinki naar Oulu. Oulu is de hoofdstad van de provincie Oulu en ligt aan de Botnische Golf. Het is de enige grote stad in de noordelijke helft van Finland en geldt daarom als 'hoofdstad van het Noorden'. Er heerst een gezellige en rustige sfeer; de terrasjes worden druk bezocht en dit is wellicht te danken aan het zomerse weer dat al geruime tijd aanhoudt in Finland. Gedurende ons tiendaagse verblijf in Finland mogen wij genieten van zomerse temperaturen. Op de marktplaats staan kraampjes waar dagelijks eten wordt bereid met Finse specialiteiten zoals zalm, rendier, eland... - Lees meer..

Vrijdag 01 juni

Vertrek vanuit Charleroi richting Sevilla, Spanje. Aangekomen in Sevilla voelen wij onmiddellijk het verschil met het thuisfront. Eindelijk voelen wij de warmte op ons, eindelijk een echt zomergevoel. Met de taxi gaan wij snel richting Sevilla stad om onze bagage af te zetten in ons hotel zodat wij van de eerste tapa's en Cruzcampo kunnen genieten. Ons verblijf ziet er prachtig uit: "Hotel Las Casas de la Judería" is gevestigd in 27 traditioneel Sevillaanse huizen, die met elkaar verbonden zijn door middel van doorgangen en binnenplaatsen. Het complex heeft een zwembad op het dak, traditionele Andalusische patio's en een klassiek interieur.
Het hotel ligt in de wijk Santa Cruz. Deze interessante buurt is de oude Joodse wijk van Sevilla. De kathedraal vindt u op slechts een kleine 10 minuten lopen. Voor wie naar Sevilla gaat een aanrader. - Lees meer..
Pagina's : 1 | 2
Copyright © Johan Creylman
 
Webrealisatie: Michiel De Vries